Az oldalunk az olvasóink támogatásából tartja fenn magát. Ha az oldalunk rendszeres látogatója vagy és fontosnak találod az üzenetünket, kérjük támogass minket havi 1500 forinttal ide kattintva.

Gyermekkor <>Emberkor

A zsarnokság kulcsa, hogy úgy kezeljük a gyermekeinket, mint valamit egy háziállat és egy csöves között. Ha a gyermek sosem tekint magára teljes emberként, sosem fog törekedni arra, hogy több legyen, mint egy „állampolgár” – azaz birtokolt, eladott, utasítgatott. (Az emberek büszkék arra, hogy „állampolgárok,” ami teljesen beteg, mivel állampolgárnak lenni azt jelenti, hogy „joguk” van dolgozni, utazni és élni, aminek egyébként is elidegeníthetetlennek kellene lennie…)

Példának okáért képzeljük el – ahogyan Murray Rothbard írta egyszer, hogy a kormány átveszi a hatalmat a magazinok és könyvek fölött, limitálja az olvasókört a helyi földrajz szerint, és kirúg, felvesz és irányít minden írót, szerkesztőt és riportert, majd kényszerítenék az embereket, hogy fizessenek értük akkor is, ha sosem olvasnak – micsoda szentségtelen háborgás támadna! Micsoda felzúdulás cenzúráról és zsarnokságról! Á, de mérjünk a gyermekekre sokkal súlyosabb kontrollt, – kényszerítsük őket helyi iskolákba, kontrolláljuk az összes tanárt és tananyagot (még a „magániskolákban” is) és nemcsak elhallgatnak a tiltakozás hangjai, de az ellen támadnak fel, aki akár csak javasolni meri, hogy a védtelen gyermekek elméjének szabadsága sokkal fontosabb, mint a felnőttek szabadidős olvasmányízlése…

Ez is nagyon tetszeni fog – oké – használj állami erőszakot, és kényszeríts mindenkit arra, hogy fizessen a gyermekek indoktrinációjáért, kötelezd őket arra, hogy poros, néma sorokban üljenek éppcsak pislogást engedve – aztán drogozd belőlük ki a szart is, ha unottá és kimerültté válnak – és tartsd őket ott fogva évről évre – aztán mondd meg nekik, hogy a mestereik  megnyerték a háborút, ami felszabadította őket a Nemzeti Szocializmus és a Kommunizmus alól! El tudod képzelni, hogy azt mondod a gyerekeknek egy tökéletesen kommunista környezetben – államosított iskola – hogy a kommunizmus az ellenség? Ó persze, ők le fogják írni és vissza fogják öklendezni, amikor csak akarod, mert félnek attól, hogy begyógyszerezik őket – és aztán természetesen el kell mondanod nekik, hogy a kommunista diktatúrák az „elmebetegség” nevű hazugságot használták arra, hogy bedrogozzanak bárkit, aki nem olvadt be vagy engedelmeskedett a parancsoknak!

A szabadság a felnőtteknek való – a kommunizmus jut a gyerekeknek.